17 Ekim 2010 Pazar

Karadağlar 4. Tanıtım Videosu


Hatice �endilli Karada�lar Tanıtım Videosu
Yükleyen cakiltaslarigentr. - Tüm sezonlar ve tüm bölümler

Karadağlar Yakında Show Tvde

Erdal Özyağcılar, muhteşem bir dizi ile ekranlara dönüş yapıyor. Çok yakında Show TV ekranlarında seyirci ile buluşacak olan Karadağlar dizisinde başrol oynayan Erdal Özyağcılar, hayranlarının kalbini fethetmeye geliyor. Dostoyevski’nin “Karamazov Kardeşler” adlı romanından uyarlanan Karadağlar dizisi büyük bir beğeni toplayacak gibi gözüküyor.
Diğer bir merak konusu ise dizinin oyuncuları.. Dizide Erdal Özyağcılar’a kızı Zeynep ve eşi Güzin Özyağcılar eşlik edecek. Bu oyuncuların yanı sıra Korel Cezayirli, Burak Sağyaşar, Selin Demiratar, Gökhan Mete ve Aliona Bozbey de dizide yer alacak. Dizinin yapımcılığını ise Med Yapım yani Fatih Aksoy üstlenmiş durumda.
5 aydır bu proje üzerinde çalıştıklarını söyleyen Erdal Özyağcılar verdiği demeçte; “Ben projenin bir bölüm tretmanını ve 13 bölüm öyküsünü yazdım. Senaryoyu ise Alican Yaraş yazıyor. Aslında Karamozov Kardeşler’de olmayan benin başka roman ve senaryolarımdan eklediğim 5 karakter daha var. Karamozov Kardeşlerin kendi iç çatışmasını aldık ama başka romanlardan da yararlandık. Bunlar arasında yine Dostoyevski’nin ‘Yeraltından Notlar’ ve ‘Kumarbaz’ı da var. Antigone’den de Troya’yadan da trükler aldık” dedi.